سیامک فیلیزاده در سال 1349 در تهران متولد شد. او پس از دریافت دیپلم هنر، از دانشکدهی هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی تهران در رشتهی گرافیک فارغالتحصیل شد.
او در سال 1371 برندهی جایزهی نخست طراحی پوستر، جشنوارهی فارغالتحصیلان تهران شد. فیلیزاده نمایشگاههای گروهی و انفرادی زیادی در داخل و خارج از ایران برگزار کرده است که از مهمترین آنها میتوان به نمایشگاه انفرادی گرافیک-نقاشی با عنوان «بازگشت رستم 2» در سال 1387 در گالری آران اشاره کرد؛ این نمایشگاه در سال 1391 در موزهی لکما در لس آنجلس به نمایش درآمد و توانست به مجموعهی دائمی این موزه نیز راه پیدا کند. کشورهایی نظیر ژاپن، سوئیس و آمریکا میزبان آثار سیامک فیلیزاده بودهاند. همچنین تعدادی از آثار فیلیزاده در موزهمتروپولیتن نیویورک قرار دارد.
فیلیزاده در زمینههای مختلفی از قبیل طراحی، تبلیغات، برندینگ و ساختن تیتراژ فیلم به فعالیت پرداخته است. او جوایز متعددی نیز برای طراحی پوستر و طراحی جلد کتاب دریافت کرده است؛ اما وی پس از برگزاری نمایشگاه «بازگشت رستم 2» کار گرافیکی را کنار گذاشت و بر روی هنرهای تجسمی متمرکز شد.
آثار متاخر فیلیزاده، با برخوردی کلاژگونه خلق شدهاند و از روایتگری خاص خود برخوردارند. او در مجموعهی «آندرگراند» از تلفیق عکاسی و گرافیک توانسته است تا روایتی تاریخی از تاریخ معاصر ایران ارائه دهد. غالب آثار این مجموعه با مرکزیت فیگور پادشاه خلق شده است. امیرحاجبی در روزنامهی شرق در مورد آثار این نمایشگاه میگوید: «این آثار نمایشی است از پادشاهی که هر 50 سال در توطئهی تروری کشته میشود و دوباره بازمیگردد؛ شمایل و تمثیلی از تمامی استبدادیون تاریخ البته بدون پند و اندرزهای رایج در تاریخگوییها. آثار میان عکاسی صحنهای و هنر دیجیتال در نوساناند و مخاطب را نیز به این نوسان و ابهام دعوت میکنند. دقت و وسواس شدید فیلیزاده هر تابلو را تبدیل به سرزمینی عجیب و مرموز کرده. تمام جزییات را نمیتوان مورد توجه قرار داد آنقدر که تعدادشان زیاد است. اما در نگاه کلی نیز آثار وی کامل و بینقص هستند؛ ترکیببندیهای دقیق، رنگهایی که مفاهیمی را دلالت میکنند و چهرههایی که هم به تاریخ تکیه دارند و هم به ریختشناسی انسان معاصر».
نمایشگاه «چیزی به نام داستان بزرگ وجود ندارد» فیلیزاده در گالری ایرانشهر نیز در ادامهی مسیر قبلی است؛ اما با جزئیاتی بیشتر و بهرهگیری از یک تیم کامل عکاسی، گریم و جلوههای ویژه. دیدن جزئیات کامل آثار این مجموعه ممکن است چند ساعت زمان نیاز داشته باشد. استفاده از پرسپکتیو و ترکیببندی مشابه نقاشی ایرانی از دیگر ویژگیهای بارز این مجموعه است.