صادق تبریزی، هنرمند نقاش و خوشنویس که از چهرههای مطرح جنبش سقاخانه و نقاشیخط محسوب میشود، در سال 1317 در تهران متولد شد. تبریزی، اصول اولیه هنر خوشنویسی را نزد استادانی همچون کیمیا قلم و علیاکبر کاوه آموخت و سپس در هنرستان هنرهای زیبای تهران، هنر نگارگری را به صورت آکادمیک فراگرفت. او دارای مدرک کارشناسی نقاشی از دانشکده هنرهای تزئینی و مدرک کارشناسی ارشد در طراحی داخلی است.
تبریزی پس از تجربه کار در کارگاه سفالگری ادارهی کل هنرهای زیبا، نخستین نمایشگاه هنری خود را در انجمن ایران و آمریکا برگزار کرد. او نمایشگاههای گروهی و انفرادی متعددی در ایران و خارج از آن برگزار کرده است. از مهمترین آنها میتوان به نمایش انفرادی در گالری دانشگاه کلمبیا آمریکا اشاره کرد. او همچنین در آرتفرهای مشهوری همچون آرتفر هنر چین و آرت بازل شرکت داشته است.
نام و آثار تبریزی با جنبش سقاخانه گره خورده است و از همین رو نگارگری و خوشنویسی از ارکان اصلی آثارش محسوب میشود. در واقع همنشینی نقاشی و خط روی بوم و تلفیق متفاوت آن با عناصر کهن هنر ایرانی بود که سبک صادق تبریزی را منحصر بفرد کرد. اغراق در ابعاد آدمها و جانوران که برخلاف سبک مینیاتورهای ایرانی بود، آثار او را از شکل سنتی نقاشی ایرانی دور و ضمن حفظ المانهای سنتی، به هنر مدرن نزدیک کرد.
تونی کوریگر، کیوریتور، دربارهی آثار تبریزی و رویکرد او گفته است: «پرهیز از تاریکی و تیرگی و سوق دادن نگاهها به روشنی هدف اصلی هنر امروز جهان است. جهان این روزها با بحرانهای بیشماری دست و پنجه نرم میکند. من فکر میکنم هنر وسیلهای برای شناخت و ارزیابی پدیدههای پیچیده و پی بردن به دلایل تاریخی و جامعهشناختی آنهاست، اما مهمتر از همه اینها، رسیدن به مفهومی عمیقتر از واقعیت شرط است. آثار تبریزی در راستای رسیدن به این مفاهیم اجرا شدهاند. او در آثارش روی روشنی، عشق و صلح دست میگذارد».